Organizare Seminarii

Home Servicii Organizare Seminarii
Oops...
Slider with alias Seminarii not found.
Seminarii interactive pe grupuri mici, de o zi sau doua, menite sa-i ajute pe manageri, leaderi sau team leaderi sa-si perfectioneze aptitudinile de conducere si sa dezvolte un leadership autentic.

Capacitatea managerilor de a demonstra un leadership autentic in rolurile pe care le indeplinesc depinde de cat de bine se cunosc pe ei insisi, dar si pe ceilalti. Autocunoasterea este capacitatea cuiva de a-si intelege propriile emotii, precum si gandurile si comportamentele care le insotesc. Autenticitatea se refera la cineva al carui intreg mod de a fi, de a actiona si de a intra in relatie cu cei din jur concorda cu credintele si valorile sale.

Din ce in ce mai multe companii considera cresterea autocunoasterii si competenta emotionala o componenta esentiala pentru dezvoltarea aptitudinilor interpersonale ale managerilor.

Obiectivele seminariilor:

  1. Formarea aptitudinilor– imbogatirea cunostintelor si competentelor necesare dezvoltarii carierei de manager & leader, cunostinte specifice indispensabile pentru maximizarea potentialului profesional si personal
  2. Competente interpersonale– dezvoltarea autocunoasterii si gestionarea emotiilor.