Organizare evenimente

Home Servicii Organizare evenimente
Oops...
Slider with alias Evenimente not found.

Performance Group organizeaza o serie de evenimente, conferinte, ateliere de business networking.

Oamenii și talentul acestora se află în centrul activităţii noastre.
Credem cu tărie şi pasiune în diversitate, în multiplele sale forme. În fapt, studii efectuate în întreaga lume arată că diversitatea este esențială pentru puterea de a performa și pentru funcţionalitatea corporațiilor. Cu deosebire în materie de consultanţă în management, o largă paletă de talente, cunoştinţe, experiențe si opinii reprezintă condiția necesară pentru a putea fi mai creativi, provocatori în gândire, pentru a avea un impact mai puternic și pentru a putea fi mai inovatori.

Dorinta noastra este ca Performance Group să devină, în mod incontestabil, ca reputație și acţiune, un loc de business networking de elita pentru manageri, antreprenori, leaderi, consultanti din domenii diverse.  Speakerii nostrii sunt de diverse formaţii, de la afaceri şi ştiinţă la arte, medicină şi drept.

Doar participand la evenimentele noastre vei putea sa cercetezi si sa explorezi modul in care experiența participantilor în cadrul lor într-un fel unicăoportunităţile pe care le oferim pentru a avea cu adevărat impact în lume,sprijinul deosebit de puternic pe care îl oferim în dezvoltarea personală și profesională, precum și posibilitatea de a teafilia la o rețea deosebit de influentă a unor profesionisti de excepţie.