Mentoring

Home Servicii Mentoring
Oops...
Slider with alias Mentoring not found.

Mentoring

Astazi multe organizatii si antreprenori cauta mentori, persoane care pot fi modele de competenta si profesionalism, persoane cu experienta si integritate, care pot lucra cu manageri si lideri nou promovati sau in tranzitie, pentru a-i indruma in cariera si sa-i ajute sa-si dezvolte o cariera de succes.

Un mentor este un sfatuitor, un indrumator care il poate ajuta pe angajat sa invete mai repede si cu mai multa eficacitate decat ar face singur. Mentoringul inseamna invatare continua si de durata in cadrul unui mediu stimulativ.

Programele de mentoring oferite de Performance Group pornesc de la agenda clientului si se realizeaza intr-un parteneriat in care ambii interlocutori lucreaza impreuna ca sa sporeasca si sa fructifice potentialul clientului. Relatia de mentoring este extrem de constructiva la inceput de cariera sau pentru evolutia carierei.

Domeniile de interventie pentru programele de mentoring pe care le oferim sunt: management, leadership, formarea de echipe performante, vanzari, managementul proiectelor, antreprenoriat.