Women in Leadership

Home Proiecte Women in Leadership
Women-in-leadership

Proiectul “Leadershipul feminin si cunoasterea de sine” se adreseaza femeilor si tinerelor active si dinamice, oferindu-le o experienta educativa riguroasa si personalizata prin seminarii tematice scurte si intensive in domeniile management & leadership avand o abordare holista asupra vietii in toata bogatia detaliilor ei.

Seminariile sunt intemeiate pe dezvoltarea cunoasterii de sine, atat in spatiul individual cat si interpersonal, si sunt menite sa ajute femeile aflate in pozitii de conducere sa-si perfectioneze aptitudinile si competentele, precum si depasirea propriilor bariere interioare care limiteaza exprimarea sinelui.

Femeia contemporana in pozitia de conducere, imbina natura sa interioara bogata, dorinta de a cunoaste lumea imateriala cu valorile lumii moderne, are cautari spirituale si se indreapta tot mai mult spre metode holistice de ingrijire a sanatatii, corpului si a sufletului, precum si in coordonarea echipelor de lucru.

Fiecare zi petrecuta intr-o pozitie de conducere este necesar sa aduca femeilor mai multa autocunoastere a propriilor competente, insa si a limitelor si barierelor impuse sau autoimpuse in calea desavarsirii personale.

Aceste seminarii interactive si practice ofera pe langa tehnici si instrumente de invatare si posibilitatea de a impartasi provocarile lor specifice cu alte femei aflate in aceeasi situatie, de a primi feedback si suport din partea unui business coach cu experienta in domeniu.

Seminar: Women in Leadership, Timisoara Octombrie 2014
Seminar: Women in Leadership, Timisoara Noiembrie 2014