Articole din presa & Testimoniale Coaching Forum 2016

Home Articole din presa & Testimoniale Coaching Forum 2016
Articole din presa
default image

cariereonline.ro iulie 26, 2016

default image

presainblugi.com iulie 26, 2016

default image

Epoch Times Romania iulie 26, 2016

default image

businesspress.ro iulie 26, 2016

default image

businesswoman.ro iulie 26, 2016

default image

elenafilip.ro iulie 18, 2016

default image

Eva.ro iulie 18, 2016

default image

Epoch Times Romania iulie 18, 2016

Raport  – Sondaj de opinie

august 3, 2016

Testimoniale Coaching Forum 2016
Cristian Stanculescu - Consultant Coaching BCR

“ In doua cuvinte, un eveniment profesionist si reusit. Cel mai mare beneficiu a fost ca a adus la aceeasi masa de discutii colegi din organizatii diferite, organizatii foarte competitive in piata. Am apreciat in mod special deschiderea fiecarei organizatii prin speaker-ii participanti, zona a conferintei unde fiecare si-a prezentat proiecte si reusite in dezvoltarea personalului prin metode de Coaching si Mentoring. Estimez ca prin aceasta impartasire de bune practici, de programe, probleme intalnite in implementari si de asemenea de reusite pe care fiecare le-a avut, estimez ca toti participantii au avut de castigat. Mai mult s-a atins un obiectiv mult mai mare:  s-a consolidat increderea in succesul Coachingului in dezvoltarea rezultatelor si potentialului uman in companii.  Organizarea nota 10, workshopurile nota 12. “

Cristian Stanculescu - Consultant Coaching BCR august 4, 2016

Oana-Bălcănuță

A fost frumos și la standarde înalte, împreună cu colegii mei ne-am simțit foarte bine. Ați pus în mod egal în valoare contribuția tuturor și acest lucru vă face cinste! Felicitări, m-am bucurat să văd un eveniment care a adus multă informație și bucurie participanților! Ne bucurăm și pentru premiu 🙂

Oana Bălcănuță, HR Deputy Manager Alpha Bank România august 1, 2016

Adela-Iepure

Evenimentul mi s-a părut unul reușit, foarte bine organizat și sper ca toți participanții din mediul bancar să fi simțit asta. Am auzit de la colegi: Workshopul Liliei a fost foarte apreciat (am auzit persoane vorbind în pauză de prânz despre insight-urile avute). La workshopul Marei s-a văzut energia în sală, oamenii au intrat în joc. De asemenea am auzit persoane din bănci în care poate până acum nu s-a facut foarte mult coaching discutând despre faptul că "au rămas în urmă" și că e timpul să facă ceva, să inoveze, după ce i-au auzit pe colegi. Deci din punctul aceasta de vedere cred că evenimentul și-a atins obiectivul, acela de a crește gradul de conștientizare. Din punct de vedere structural, aș zice că aș fi simțit nevoia de următoarele: facilitatorii să își înțeleagă mai bine rolul, timpul de discuții era scurt, după fiecare prezentare a băncilor să existe un spațiu de Q&A.

Adela Iepure, Consultant & Coach at Human Invest august 1, 2016

Magda-Dragne

M-am simțit foarte bine…lume bună și cu multe idei. Au fost momente când m-am simțit puternică (în sfârșit mi-am demonstrat că pot spune ce gândesc și simt), alte momente când  am experimentat bucuria copilului (când am câștigat premiul și am primit diploma și cadoul de la Sephora) și un moment de fericire (când am realizat că am devenit coach; deci ar trebui să mă pregătesc de prima certificare ICF).
După cum vezi… am trăit momente atât de frumoase care m-au îmbogățit ca Om și pentru acest lucru vă multumesc mult, tuturor organizatorilor și participanților. Cel mai mult am empatizat cu prezentarea și prezența Liliei, pentru că eu cred foarte mult în puterea și înțelepciunea energiei/vibrațiilor care se degajă din procesul de coaching.

Magda Dragne, HR Manager Libra Internet Bank august 1, 2016

Carmen-Liptak

“Util și eficient, un schimb deschis și constructiv de informații pe o temă generoasă, care ne poate ajuta semnificativ în motivarea și creșterea rezultatelor echipelor cu care lucrăm. Evenimentul a fost apreciat în egală măsură de colegii mei.”

Carmen Liptak, Eximbank România august 1, 2016

Constantin-Balan

Pe lânga micile “surprize” tehnice de la început, inerente oricărei acţiuni de acest gen, organizarea a fost foarte bună.
Pentru mine personal, cât şi pentru colegii mei care au participat, a fost o conferinţă interesantă şi utilă, o ocazie bună de a impartăşii experienţele şi proiectele de coaching cu alte bănci. Am văzut prezentări interesante la BCR, BRD şi am exersat tehnici şi instrumente de coaching, cum este D.I.S.C.O. prezentat de Lilia Dicu. Panelul de discuţii a ridicat întrebări pertinente, legate de practică, vănzarea şi exprimarea concretă a beneficiilor coaching-ului. Discuţiile au fost interesante din perspectiva mai multor puncte de vedere: ale coach-ului extern care vinde acest serviciu, ale reprezentantului băncii care achiziţionează şi implementează astfel de proiecte şi ale clienţilor care beneficiează direct de coaching.

Constantin Bălan, Training manger & Coach Alpha Bank România august 1, 2016

Simona-Anghel

Vă mulțumesc încă o dată pentru oportunitatea de a fi parte din experiența faină numită Coaching Forum.
Felicitări pentru eveniment, cred că este o idee foarte bună și a fost foarte bine primită de participanți, o dovadă clară că acest domeniu este unul de mare interes.

Simona Anghel, Citi România august 1, 2016